Wij willen heel graag een nieuw zeilbootje aanschaffen om de zeekadetten breder te kunnen trainen in het zeilen. Met name het leren zeilen in een snelle zeilboot kunnen wij hiermee realiseren.

Wij zoeken hiervoor sponsoren die bereid zijn een bedrag te sponsoren om de aanschaf mogelijk te maken. De minimale inzet is € 50,- maar meer mag natuurlijk ook.

rs-quest-2

Het Zeekadetkorps Nederland heeft een subsidie ontvangen van de Gezamenlijke Maritieme Fondsen om een 19-tal van deze zeilboten aan te schaffen voor de zeekadetkorpsen in Nederland. Het korps dient echter wel een eigen bijdrage te leveren van € 2.700,-. Als korps Vlaardingen zouden wij heel graag zo’n zeilboot willen aanschaffen. Het liefste natuurlijk twee van deze zeilbootjes om met elkaar het matchracen te kunnen gaan doen. Een 2e zeilboot kost echter € 6.550,-.

De eigen middelen van ons korps zijn aardig geslonken vanwege de enorme reparatie vorig kaar tijdens de dokbeurt.

Wij bieden de sponsors een plek op de romp van de zeilboot voor uw naam of logo. Hiermee maken wij op alle vaarwateren van Nederland reclame voor u! U wordt tevens uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de in ontvangst name van de zeilboot en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen van ons korps. Als laatste bent u welkom aan boord van de Assam om een vaardag met ons mee te maken.

Genoeg reden om ons te sponsoren. Dus bedenk u geen moment en sponsor ons!

Share This